måndag 30 september 2013

Fab Mamas Blogevent 2013 Del 2

Fab Mamas Blogevent 2013 Del 1
"Jag vill tacka livet" som Arja Saijonmaa sjöng. Jag vill också tacka Mira (Tokmorsan), Malin (Fnulan) och Malin (Meekatt) för det fantastiska dygn på Hällsnäs som de tillsammans slitit som små rävar ;) för att göra helt fabulöst.
Kvällen började med en inblick i kvällens händelser i form av ett schema. En god välkomst drink och en chokladbit tillsammans med lite mingel. Därefter var det dags för lunch buffé, presentation av företag på plats och mässa. Utställarna hade fina erbjudanden och tävlingar vars vinster man såklart gärna ville vinna. Tävlingar i massor hade det såklart varit via Facebook innan eventet också.
Förra året hade vi en aktivitet som löd "Pimp My Tårta" Läs HÄR! Detta året hade vi blivit ombedda att ta med en fickspegel och nu sas det att vi skulle få användning för den, i aktiviteten "Pimp My V" Allas tankar förvandlade detta V till Vagina såklart och när vi kom in i rummet så möttes vi av Malin (Meekatt) och Mira (Tokmorsan) i morgonrockar och med dessa plakat.
Nu började vi bli lite smått oroliga och en del säkert förväntansfulla. Men tji fick vi då dom lurade oss alla. Dom ville bara få undan oss och förbereda den riktiga aktiviteten som istället var "Pimp My Väska" Panduro sponsrade oss med den aktiviteten.


Fnulans sida kan man rösta på den väska man gillar bäst. Vinnaren vinner 1000 kr på panduro. Nr 6 är min :) De fina bilderna på våra tjusiga väskor är tagna av Photoperformance.

tisdag 24 september 2013

Fab Mamas Blogevent 2013 Del 1

Direkt från Yohio konserten till ett dygn utan barn, gubbar och måsten. Fab Mamas Blogevent på underbara Hällsnäs utanför Göteborg. Arrangörerna Malin, Malin och Mira hade arbetat stenhårt för att vi, alla fabulösa mammor skulle ha det bäst med en massa lyx och överraskningar.
Jag vill här tacka alla fina sponsorer för de otroligt fina goodiebags vi fick, Tack!

 Stena Line: Handduk, choklad och handkräm.

Exuviance: Necessär full med hårvårdsprodukter.

Sinne & Smak: Gjumnastikpåse full med gottiga mellanmål och skrivböcker.

Brilliant Smile: Necessär full med tandbleknings grejer.






Solamigos: Badkläder, Isbjörn: Mössa, TripX: Presentkort 500 kr, Yeni Design: Bokmärke, Aloe Veradryck: Aloveradryck, Anton Berg: Choklad, Asif: Påse med sås och receptcd, Barnsemesterkortet: Barnsemesterkortet, Biggishop: Örhängen, Bondmorans godis: Godispåsar, Depend: Necessär full med nagelprodukter, Desenio: Kuddfodral, Flowerscrub: Disktrasor, Gekås: Påsar och nyckelband, Helhetshälsan: Omega3 och dunderpulver, Kivik: 2 sorters juice, La Roche- posay: Hudvårsprodukter, Lee store: 200 kr rabatt, Libresse: Trosskydd. Lily of Sweden: Sjal, Lipton: CupcakeTe, Mighty Leaf: Te, Miljonlotteriet: Miljonlotter, Nim´s: Fruktchips till barn, Nutri Nick: SteviaBars, Pino: Pinobok + dvd, Pocketstället: Fyra pocketböcker, Pulsin: Rawfoodsbar, Reedvill: Tamponger, Röhnisch: Trosor, Svinsöt: 100 kr rabatt, Tom Tom: Pinobok, Torky-Edet: Torky, Vita Liberata: Lösnaglar, Kneipp: Duschcreme, Tupperwere: Drickflaska

Mer om vårat dygn kommer snart...

fredag 20 september 2013

Yohio Konsert

Så var det äntligen dags för Emilia att få åka till Helsingborg och gå på YOHIOS konsert. Biljetter och övernattning var en av hennes presenter när hon konfirmerades i maj i år. Läs om det HÄR!
Emilia tyckte det var spännande och bra, precis som alla andra barn och ungdomar på plats. Jag tyckte det var kul att få umgås med min dotter och göra något för henne som hon blev lycklig av. Sedan tycker jag väl inte att Yohio är någon jätte bra artist. Ganska tråkiga låtar och ganska tråkig på scen. Men han är ju så ung så han är ursäktad, för sångröst det har han iallafall, ganska söt är han också ;)


måndag 16 september 2013

Bild BOMB från Danmark 2013

Jag har ju inte berättat...men i våras ramlade jag på en gammal skrothög till bil och helt plötsligt var den min. En Polo -91:a. För inga pengar alls. Jag tänkte att Bilen som ungarna döpte till "SKROTIS" kunde vara bra att ha under sommaren, då vi inte har någon annan bil i familjen. Skrotis har funkat perfekt och tagit oss på den ena bilfärden efter den andra. Den tog oss t om till Danmark. Här kommer en liten bild BOMB därifrån.
Vi åkte till Skagen och tog oss via Sandormen ut till Grenen där havet Skagerrak och Kattegatt möts. 
Här lunkade vi omkring några timmar och kastade "mackor", njöt av den underbara sanden, förundrades över och jämförde de två haven, samlade fina stenar och gjorde sten hjärtat, kollade in Coola maneter med små fiskar i.
Dag två åkte vi till Fårup Sommarland. Där fanns det många roliga aktiviteter att ägna dagen åt.
Den där jädra trampbåten gjorde mig så förbannad.....den gick inte att styra och den läckte in vatten på sitsen så det såg ut som om jag kissat på mig när vi klev ur.
Det här var kul kul, och ungarna fick fler träffar än mig.
Sebbe räddade små söta grodor som höll på att bli mos i en kö till en åkattraktion. Och han fick en fin tatuering. Under vår färd i Danmark fastnade det en trollslända fram på bilen som hängde med ända till Göteborg. Det var en härlig resa som vi gärna gör om.